"Sara is very professional in her work and communication and has fast turn around times. And most important: A unique illustration style!"
Eva / 99designs
"Sara heeft mijn wensen vertaald, zonder dat ik het zelf onder woorden heb kunnen brengen. Ik wilde dat het vraagteken in het ontwerp verwerkt zou worden. Maar Sara begreep dat mijn project voor meer stond dan goede vragen stellen. De groei en ontwikkeling heeft zij elegant en groots tegelijk overgebracht op papier. Ze maakt waar wat ze je vertelt en wist daarmee mij te ontzorgen. Vanwege haar flexibiliteit en haar oog voor detail is het zeker fijn om met haar samen te werken. Ik zet deze samenwerking graag door in de toekomst."
Agnes / TakeThinkingTime
"Vol lof over Cone of Color!
We hadden een B2B, Business to Business opdracht gegeven: een logobord voor op de gevel van ons huis voor ons bedrijf: De Kleine Klusserij. In deze vraag lag ook het ontwerpen van het logo besloten. Sara Terwisscha van Scheltinga van Cone of Color heeft niet alleen aan onze wensen gehoor gegeven, maar ons ook voorzien van nuttige feedback. Punten waar we zelf niet aan hadden gedacht. Heel prettig in de communicatie en een begenadigd illustrator. Deze combinatie van graphic design en eigen illustraties geeft een uniek ontwerp."
Cees & Mineke / De Kleine Klusserij
Back to Top